Κοντά στην ΑΕΚ πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Γεβγέν Σάκχοφ. Μετά τη σχετική πρόταση που της έγινε, η «Ένωση» αποφάσισε να προχωρήσει την περίπτωση του Ουκρανού για την ενίσχυσή της στο κέντρο. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λέτσε (όπου αγωνίστηκε πέρυσι) για να μείνει ελεύθερος. Δεδομένου λοιπόν ότι η προσφορά που του […]

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Γεβγέν Σάκχοφ.

Μετά τη σχετική πρόταση που της έγινε, η «Ένωση» αποφάσισε να προχωρήσει την περίπτωση του Ουκρανού για την ενίσχυσή της στο κέντρο.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λέτσε (όπου αγωνίστηκε πέρυσι) για να μείνει ελεύθερος.

Δεδομένου λοιπόν ότι η προσφορά που του έχει γίνει από τους «κιτρινόμαυρους» πλησιάζει τις απαιτήσεις του και ότι επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, αν αποδεσμευτεί θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό να γίνει η μεταγραφή.

Σημειώνεται ότι ο Σάκχοφ είχε πέρυσι 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Λέτσε, ενώ κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ κατέγραψε 117 συμμετοχές με 21 γκολ και 3 ασίστ.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ωστόσο ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι για να ενταχθεί στην ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερη μια θέση ξένου.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί