• Αρχική
  • SPORT
  • Κωνσταντίνου: «Περιμένουμε τον Παϊρότζ για να σφραγίσουμε τη συμφωνία»

Κωνσταντίνου: «Περιμένουμε τον Παϊρότζ για να σφραγίσουμε τη συμφωνία»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αφού πρώτα στη ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατάφερε να βάλει «φωτιά» με μια ατάκα του στη συνέχεια ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου στάθηκε στο πότε θα αλλάξει «χέρια» η ομάδα.

«Υπάρχει η δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει την ΑΜΚ των 20 εκ. ευρώ, ενώ περιμένουμε τον Παϊρότζ για να σφραγίσουμε τη συμφωνία» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνου.

Παράλληλα σε ερώτηση για το αν η συμφωνία με τον Ταϋλανδό πρέπει να θεωρείται δεδομένη τόνισε πως «δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το deal, ωστόσο τον περιμένουμε στην Αθήνα το επόμενο διάστημα για να προχωρήσουμε τα όσα έχουμε συμφωνήσει».

Τέλος σε ερώτηση που του υποβλήθηκε από μέλη της συμμαχίας σχετικά με το γιατί τα χρήματα δεν δόθηκαν παλαιότερα, υποστήριξε πως «υπήρχε ένα θέμα πολιτικής, ωστόσο το σημαντικό είναι πως πλέον μπαίνουν χρήματα στα ταμεία και πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα».

leoforos

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu