Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας ο Μπάλντοκ

Μία «μεταγραφή» για την Εθνική Ελλάδας! Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο Γουστάβο Πογέτ κάλεσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα προσεχή παιχνίδια στο UEFA Nations League, με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο […]

Μία «μεταγραφή» για την Εθνική Ελλάδας! Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο Γουστάβο Πογέτ κάλεσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα προσεχή παιχνίδια στο UEFA Nations League, με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του ποδοσφαιριστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς εγκρίθηκε από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας το έγγραφο που πιστοποιεί ότι δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη εθνική.

Την Κυριακή, εκτός απροόπτου, θα είναι στην αποστολή μαζί με τους άλλους διεθνείς, ώστε να ξεκινήσει την δουλειά με τον ομοσπονδιακό προπονητή για τα τέσσερα επόμενα ματς.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί