Κλήθηκε σε απολογία ο Φορτούνης για τα «γαλλικά» του με την ΑΕΚ

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίον το πανηγύρισε, μπορεί να φέρει την

τιμωρία για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο αρχηγός των Πειραιωτών άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης και στη συνέχεια πήγε προς τη μαθητική εξέδρα του σταδίου, όπου εκστόμισε κάποια… γαλλικά. Μια συμπεριφορά για την οποία ζήτησε συγγνώμη, μέσω της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Ωστόσο, στον διεθνή μεσοεπιθετικό ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και πλέον καλείται να απολογηθεί για την πράξη του αυτή, με την πιθανή του τιμωρία να είχε μία έως δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 17-10-18 και ώρα 13:00) τους κάτωθι: Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη (Πρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Χριστοβασίλη στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει του άρθρου 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu