Κληρώνει αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ στο Champions League – Επίσης για Αρη, ΟΦΗ στο Europa

Μια εκ των Μπενφίκα, Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου θα παίξει ο Δικέφαλος - Με Τότεναμ, Κοβαλίβκα, Χάποελ Μπερ Σεβά ο Αρης και με Γρανάδα, Απόλλωνα Λεμεσού, Στεάουα ο ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε πανηγυρικά το εμπόδιο της Μπεσίκτας, εξασφάλισε την παρουσία του (στο χειρότερο σενάριο) στους ομίλους του Europa League και κυνηγά το όνειρο των ομίλων του Champions League.

Η ώρα της κλήρωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο έφτασε και ο Δικέφαλος στις 13.00 θα μάθει τον αντίπαλο λίγο πριν από τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στο δρόμο του ΠΑΟΚ θα βρεθεί μια εκ των Μπενφίκα, Γάνδης ή Ντινάμο Κιέβου.

Παράλληλα, την Τρίτη (1/9) θα προκύψει, από νέα κλήρωση, και ο επόμενος αντίπαλος για τα πλέι οφ. Εκεί πάντως είναι πιθανό, εφόσον ισχύσει ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια για τις ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία που δεν κληρώνονται μεταξύ τους, ο ΠΑΟΚ να βρει απέναντί του τη ρωσική Κρασνοντάρ εφόσον κληρωθεί με την Μπενφίκα, και το ζευγάρι της Γάνδης εφόσον παίξει με την Ντινάμο Κιέβου. Αν κληρωθεί με τη Γάνδη τότε στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού της Ντινάμο Κιέβου. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους λεγόμενους ανίσχυρους με Ραπίντ Βιέννης και Αλκμάαρ.

Η αναμέτρηση που θα προκύψει από την κλήρωση είναι νοκ άουτ και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου, ενώ τα πλέι οφ θα γίνουν σε διπλά ματς.

Κληρώνει στο Europa για Αρη και ΟΦΗ

Μια ώρα αργότερα (14.00) θα κληρώσει και για τον Αρη και τον ΟΦΗ, που επιστρέφει στα Κύπελλα Ευρώπης έπειτα από δύο δεκαετίες. Ηδη οι δύο ομάδες γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους τους καθώς από το βράδυ της Κυριακής (30/8) η UEFA γνωστοποίησε τα γκρουπ των ομάδων.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Οπως προέκυψε λοιπόν, ο ΟΦΗ βρίσκεται στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ ο Αρης θα βρίσκεται στο 7ο γκρουπ και θα παίξει με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία), Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ).

Οι αγώνες για τη 2η φάση του Europa League είναι μονοί νοκ άουτ και θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου.

ethnos/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί