Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο (1 και 2 Μαΐου) δεν θα λειτουργούν οι λογαριασμοί της στα social media σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της διαδικτυακής κακοποίησης που συμβαίνει στις συγκεκριμένες πλατφόρμες.
Πρώτοι οι Άγγλοι προχώρησαν στην αδρανοποίηση τους λογαριασμών τους, εξαιτίας των ρατσιστικών επιθέσεων που δέχτηκαν παίκτες και παράγοντες ομάδων της Premier League στα social media.
Τη συγκεκριμένη μέθοδο διαμαρτυρίας στήριξαν πολλοί φορείς του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους και η UEFA, η οποία από σήμερα (30/04) μέχρι και την Δευτέρα (3/05) προχωρά σε ανάλογο μποϊκοτάζ, σε μία γενικευμένη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να μπει ένα τέλος σε αυτό το άσχημο φαινόμενο.
Σε αυτή την κίνηση, αποφάσισε να συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου και κατ΄ επέκταση η ΕΠΟ, η οποία θα μποϊκοτάρει τα social media για το επόμενο σαββατοκύριακο, καλώντας και τους φίλους της «γαλανόλευκης» να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.
Η ΕΠΟ αναφέρει στη συγκεκριμένη δημοσίευση: «Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτό το ΣΚ την πρωτοβουλία της αγγλικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»
naftemporiki/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
- Σκέρτσος: Αν οι πολίτες δεν θέλουν μια μονοκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα ακούσουμε την κρίση τους
- Η γιαγιά που ξεμάτιαζε την Εθνική μπάσκετ μέχρι το τελευταίο λεπτό έγινε viral, vid
- Περού: Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς το Μάτσου Πίτσου αναστέλλονται εξαιτίας κινητοποίησης
- Από ποιό διεθνιστικό μέσο ζητάει 15δις δολάρια ο Τραμπ; «Ψεύδονται για δεκαετίες»
- Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Δεξιά κηρύσσει τον «πόλεμο» κατά της διεθνιστικής «πέμπτης φάλαγγας»
- ΥΠΑΜ Ισραήλ: «Η Γάζα καίγεται»
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Παρέσυρε και σκότωσε 16χρονη επειδή τον είχε απορρίψει! video
- Οι ΗΠΑ έπληξαν κι άλλο πλεούμενο με «ναρκωτρομοκράτες», ισχυρίζονται, από τη Βενεζουέλα
- Δίχως σταματημό οι καραβιές με αλλοδαπούς νοτίως της Κρήτης
Κύρια Θέματα

















