«Κλείνει» στην Φενέρ ο Πέλκας

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του Δημήτρη Πέλκα να ετοιμάζει βαλίτσες για Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε! Τις τελευταίες ώρες έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου έφτασε επίσημη πρόταση από τους Τούρκους οι οποίοι θα κάνουν δικό τους τον 26χρονο άσο για μόλις 1.6 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20&. […]

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του Δημήτρη Πέλκα να ετοιμάζει βαλίτσες για Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε! Τις τελευταίες ώρες έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου έφτασε επίσημη πρόταση από τους Τούρκους οι οποίοι θα κάνουν δικό τους τον 26χρονο άσο για μόλις 1.6 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20&.


Φυσικά και μιλάμε για ένα πολύ μικρό ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας, ένα παιδί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου ο οποίος φεύγει στο παρά ένα των μεταγραφών κι αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ΠΑΟΚ που ήδη έχει χάσει πολύ σημαντικούς παίκτες.

Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε και η προσφορά της Φενέρ στον ίδιο τον παίκτη ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα πάρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που λαμβάνει στον ΠΑΟΚ. Φυσικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες αφού αύριο είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί