«Κλείνει» στην Cosmote o Παναθηναϊκός

Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη Super League από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Cosmote TV για ένα ποσό κοντά στα επτά εκατ. ευρώ ενώ στο deal προβλέπονται και μπόνους επίτευξης στόχων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τη Nova για την […]

Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη Super League από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Cosmote TV για ένα ποσό κοντά στα επτά εκατ. ευρώ ενώ στο deal προβλέπονται και μπόνους επίτευξης στόχων.


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τη Nova για την Cosmote η οποία όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και με την ΑΕΚ έχοντας καταθέσει ανάλογη πρόταση στους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα η Cosmote έχει προσεγγίσει και τον ΠΑΟΚ ο οποίος όμως βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Nova. Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της Cosmote με Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Ιωνικό ενώ ξεχωριστές συζητήσεις γίνονται με τον ΟΦΗ που διεκδικεί μεγαλύτερο ποσό.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί