Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΑΕΚ: Καταγγελία Μορέιρα, Γόντικα στον ΕΣΑΚΕ και… έπονται και άλλοι!

Σε νέα καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για μη καταβεβλημένες οφειλές από την ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε ο Γιανίκ Μορέιρα! Ο σέντερ από την Ανγκόλα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το Περιστέρι, έκανε την ίδια κίνηση και τον Νοέμβριο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία, λίγο πριν επιβληθεί αφαίρεση ενός βαθμού στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Ο Μορέιρα, ωστόσο, έκανε νέα καταγγελία, […]

Σε νέα καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για μη καταβεβλημένες οφειλές από την ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε ο Γιανίκ Μορέιρα!

Ο σέντερ από την Ανγκόλα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το Περιστέρι, έκανε την ίδια κίνηση και τον Νοέμβριο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία, λίγο πριν επιβληθεί αφαίρεση ενός βαθμού στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Ο Μορέιρα, ωστόσο, έκανε νέα καταγγελία, διεκδικώντας τα οφειλόμενα, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει και πάλι με αφαίρεση ενός βαθμού. Μαζί του, ωστόσο, τώρα είναι και ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος αγωνίζεται, πλέον, στον Ιωνικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι δύο πρώην παίκτες της «Ένωσης» θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο!

Από εδώ και πέρα ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει για την αφαίρεση ή όχι του βαθμού ή των βαθμών. Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να επιλύσει τις δύο υποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή, με συμβιβασμό με τους αθλητές, ακόμη και σε διάστημα 15 ημερών, αν ο δικαστής προχωρήσει στην αφαίρεση βαθμού ή βαθμών.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί