Κι όμως! Παίχτης της Μπάγερν κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του Champions League!

Για ποιον γίνεται ο λόγος;

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγύρισε χθες στη Λισαβόνα το πρώτο του Champions League και κατάφερε να φτάσει σε ένα ιστορικό ορόσημο του Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν μπορεί να μην έφτασε το ιστορικό ρεκόρ των 17 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση, όμως είναι ο κορυφαίος σκόρερ και των τριών διοργανώσεων του τρεμπλ των «Βαυαρών» (Champions League, πρωτάθλημα, Κύπελλο), κάτι που είχε καταφέρει ο Κρόιφ με τον Άγιαξ.

Ήταν η σεζόν 1971-72, όταν ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Eredivise με 25 γκολ, στο ολλανδικό Κύπελλο με 3 γκολ και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με 5.

Ο Λεβαντόφσκι είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga με 34 γκολ (δεύτερος σε όλη την Ευρώπη πίσω από τον Τσίρο Ιμόμπιλε) και στο Κύπελλο Γερμανίας με 6 γκολ, ενώ στο Champions League σταμάτησε στα 15 τέρματα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Πολωνός πήρε το τρόπαιο του Champions League για λίγο στο κρεβάτι του.

Έτσι το είχε δίπλα του όταν ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου κατέλυσε η Μπάγερν στη Λισαβόνα και η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram «τρέλανε» τους θαυμαστές του.

(Enikos – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί