Κι άλλο περιστατικό οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη!

Δεν έχουν… τελειωμό τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων στην χώρα μας, τον τελευταίο καιρό κι όχι μόνο! Τελευταίο, αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου 22χρονος και 17χρονος επιτέθηκαν σε άλλον 17χρονο… Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο τον ξυλοδαρμό που υπέστη το θύμα τους! Την υπόθεση […]

Δεν έχουν… τελειωμό τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων στην χώρα μας, τον τελευταίο καιρό κι όχι μόνο! Τελευταίο, αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου 22χρονος και 17χρονος επιτέθηκαν σε άλλον 17χρονο…

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο τον ξυλοδαρμό που υπέστη το θύμα τους!

Την υπόθεση διερεύνησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας που συνέλαβαν τους δράστες αλλά δεν εντόπισαν το βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό σε προαύλιο Λυκείου της Θεσσαλονίκης, για το οποίο ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή πέντε νεαρών, ενώ η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί