Κέρδισε έναν προκριματικό γύρο ο ΠΑΟK στο Europa Conference League!

Από τον 3ο προκριματικό γύρο και όχι από τον 2ο θα εκκινήσει στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ!
Η UEFA, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε αλλαγές στη νέα διοργάνωσή της, καθώς μετά την κατάκτηση του Europa League από τη Βιγιαρεάλ έπρεπε να αλλάξουν αρκετές θέσεις τόσο στο Europa όσο και στο Conference. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις ομάδες που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο στις χώρες τους!
Επομένως, ο ΠΑΟΚ, ως Κυπελλούχος Ελλάδας, κερδίζει έναν προκριματικό και θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του δύο εβδομάδες μετά από Άρη, ΑΕΚ, αλλά και Ολυμπιακό, και συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου! Η ρεβάνς θα γίνει στις 12 του μήνα, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στις 19 Ιουλίου.
Η άλλη ομάδα, εξάλλου, που βγαίνει κερδισμένη από τις αλλαγές της UEFA -οι οποίες και αποφασίστηκαν σήμερα (30/05), και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα- είναι η Κυπελλούχος Ελβετίας, Λουκέρνη, που πηγαίνει και αυτή κατευθείαν στον 3ο προκριματικό, ενώ η Κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η Κυπελλούχος Ουγγαρίας, Ούιπεστ, του Λουξεμβούργου και της Λιθουανίας (Πανεβέζις), από τον 1ο προκριματικό του Conference ανεβαίνουν στον 2ο.

SPORTFM