Καζάνι που βράζει το ΟΑΚΑ: Το πανό για Μελισσανίδη και παίκτες και τα συνθήματα για Γιαννάκη και Κονέ (pic)

Πολύ δύσκολη αναμένεται η σημερινή βραδιά για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τραγική σεζόν της ομάδας, με αποκορύφωμα το κάζο στο «Κλ. Βικελίδης» που έφερε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό προκάλεσαν την οργή του κόσμου της Ενωσης. Μετά από όσα έγιναν κατά την επιστροφή της ομάδας […]

Πολύ δύσκολη αναμένεται η σημερινή βραδιά για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τραγική σεζόν της ομάδας, με αποκορύφωμα το κάζο στο «Κλ. Βικελίδης» που έφερε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό προκάλεσαν την οργή του κόσμου της Ενωσης.

Μετά από όσα έγιναν κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας όπου αντιπροσωπεία της Original απαίτησε τις παραιτήσεις όλων των στελεχών, το κλίμα είναι πολύ βαρύ και στο γήπεδο.

Μπορεί ο κόσμος να είναι λιγοστός, ωστόσο είναι φανερό πως όσοι βρήκαν το κουράγιο να πάνε μέχρι το Στάδιο, το έκαναν για να αποδοκιμάσουν. Πολλή ώρα πριν τη σέντρα του ματς, από το ζέσταμα κιόλας των παικτών της ΑΕΚ οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες κατά πάντων, με τους Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Κονέ να ακούν τα περισσότερα.

Μάλιστα στο πέταλο των οργανωμένων υπάρχει και ένα μεγάλο πανό που απευθύνεται σε παίκτες, στελέχη και Μελισσανίδη, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο: «Παίκτες, στελέχη γαμ@@@@@@, η ΑΕΚ δεν πεθαίνει – Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε».

(Update) Και με το ξεκίνημα του ματς δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο να είναι οι κύριοι αποδέκτες αυτών ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ αποδοκιμάστηκαν έντονα στις πρώτες τους επαφές με την μπάλα. «Παίκτες μπου@@@@@ βγάλτε τη φανέλα» είναι το κυρίαρχο σύνθημα για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους καλούν μάλιστα οι οπαδοί να βγάλουν τη φανέλα και να φύγουν.

Οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε στο γκολ του Στίβεν Τσούμπερ, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Ελβετό και τους συμπαίκτες του που πανηγύρισαν. «Οεοεοε οεοεοε κοίτα πώς κατάντησες την ΑΕΚ ρε μπινέ» και «Είστε μπου@@@@@ οεο είστε μπου@@@@» ακούστηκαν επίσης από τους οπαδούς. Επίσης τα άκουσε και ο Πέτρος Μάνταλος παρά το ότι δεν είναι στο γήπεδο λόγω τιμωρίας. «Αντε γαμ@@@@ Μάνταλε» φώναξαν. Από τα «πυρά» του κόσμου δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι της ομάδας που άκουσαν υβριστικά συνθήματα.

Ο μόνος που γλίτωσε από τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ ήταν ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος μάλιστα αποθεώθηκε στο 34ο λεπτό του ματς.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί