Καθάρισε τους Γερμανούς η ΑΕΚΑΡΑ – Στους ομίλους μαζί με ΠΑΟΚ, τα δάκρυα του Μάνταλου (vid)

Ο Μάσιμο Καρέρα βρήκε από τον πάγκο τις απαντήσεις στο γκολ του Μεχμέντι, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας και με τις γκολάρες των Σιμόες, Ανσαριφάρντ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, στέλνοντας την Βόλφσμπουργκ σπίτι της (2-1). Απίστευτο σκηνικό στο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με όλο τον πάγκο να μπαίνει […]

Ο Μάσιμο Καρέρα βρήκε από τον πάγκο τις απαντήσεις στο γκολ του Μεχμέντι, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας και με τις γκολάρες των Σιμόες, Ανσαριφάρντ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, στέλνοντας την Βόλφσμπουργκ σπίτι της (2-1).

Απίστευτο σκηνικό στο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με όλο τον πάγκο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο θυμίζοντας το… Ελλάδα-Τσεχία με το γκολ του Δέλλα στον ημιτελικό του Euro 2004.

Η Ένωση θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο 20ό λεπτό, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος αστόχησε σε πέναλτι. Μία φάση που αποδείχθηκε μοιραία, αλλά επηρέασε ψυχολογικά τον αρχηγό της Ένωσης, ο οποίος ήταν έντονα φορτισμένος μετά τη λήξη του αγώνα.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ θέλησαν να του ανεβάσουν την ψυχολογία και τον αποθεώσαν κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών της ομάδας, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να μην συγκρατεί τα δάκρυά του, όντας φανερά συγκινημένος.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί