«Καθάρισε» με εκτελεστή Γκάρι ο Ολυμπιακός!

Με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι επέστρεψε… ορεξάτος από το Κόπα Αφρικα και με δύο γκολ (4’, 73’) οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη και στο +12 από τον ΠΑΟΚ, […]

Με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι επέστρεψε… ορεξάτος από το Κόπα Αφρικα και με δύο γκολ (4’, 73’) οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη και στο +12 από τον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται αργότερα στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο πέτυχαν δύο γκολ, με τους Βαλμπουενά (1’) και Γκάρι Ροντρίγκες (4’), με τον Αφρικανό να σκοράρει ξανά στο δεύτερο ημίχρονο και να σφραγίζει το τρίποντο για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Μόρσεϊ (28’) σε 2-1.

Με αυτή τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 50 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ιωνικό (6/2, 17:15), ενώ ο Παναιτωλικός το Σάββατο θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (5/2, 19:30).

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί