Κατέθεσε την μήνυση κατά μελών της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ

Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατατέθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικότερα από τον Μάκη Γκαγκάτση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Οι Θεσσαλονικείς κατηγορούν τα μέλη της Επιτροπής, που εξέδωσε το πόρισμα για την περίφημη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, για τέλεση αδικημάτων μεταξύ των οποίων παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και άλλων. […]

Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατατέθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικότερα από τον Μάκη Γκαγκάτση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Οι Θεσσαλονικείς κατηγορούν τα μέλη της Επιτροπής, που εξέδωσε το πόρισμα για την περίφημη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, για τέλεση αδικημάτων μεταξύ των οποίων παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και άλλων.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη μηνυτήρια αναφορά, μετά την προηγούμενη που κατατέθηκε την περασμένη βδομάδα, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Επίσης ζητήθηκε και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες νομικές ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αφορούν και στον Ολυμπιακό.

Από sportfm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί