• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPORT
  • Καταπέλτης η FIFA: «Δεν φεύγουμε από την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου αν δεν λειτουργήσετε σωστά»!

Καταπέλτης η FIFA: «Δεν φεύγουμε από την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου αν δεν λειτουργήσετε σωστά»!

Η FIFA ξεκαθάρισε στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ότι δεν είναι διατιθεμένη να εγκαταλείψει την εποπτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο που απειλείται ακόμα με κυρώσεις! Άγριο «χέρι» σε όσους πήγαν να μειώσουν τις ποινές!

Άστραψε και βρόντηξε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο, που δίνει το παρών στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10:00.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Βασάλο εξαπέλυσε επίθεση προς εκείνους που επιχείρησαν να μειώσουν τις ποινές του Πειθαρχικού Κώδικα, μιλώντας για φτηνές δικαιολογίες και θολές συμπεριφορές, λέγοντας ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα…

Ο αξιωματούχος της FIFA τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο απειλείται ακόμη με κυρώσεις και έστειλε μήνυμα πως η παγκόσμια συνομοσπονδία δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΕΠΟ μέχρι να λειτουργήσουν όλα σωστά!

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει για πιέσεις, προσωπικές ατζέντες και μπούλινγκ!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βασάλο είπε στην ομιλία του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ:

«Αισθάνομαι καλύτερα πλέον γιατί έχουμε κατανοήσει πλήρως πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και πώς αντιδράτε σε αυτά.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιχειρήθηκε να ελαχιστοποιηθούν οι ποινές. Ήταν μια πολύ θολή συμπεριφορά. Έλαβα φτηνές και εύθραυστες απαντήσεις που δεν ήταν ικανοποιητικές. Κάποιοι από την διοίκηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν κατανοήσει τι πρέπει να γίνει για να πάμε μπροστά.

Εμείς δεν θα φύγουμε μέχρι να θεωρήσουμε ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σωστά! Δεν θα προτείνω μόνο να παραταθεί η θητεία μας εδώ, αλλά θα φέρουμε και έναν ειδικό, όπως θα ξέρετε, που θα βοηθήσει την διοίκηση να λειτουργήσει καλύτερα σε ότι αφορά την διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου. Δεν θα επέμβουμε στα εσωτερικά ζητήματα αλλά θα συνεχίσουμε να σας καθοδηγούμε για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Το να φύγουμε δεν είναι επιλογή για τη FIFA. Αλλά υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν το δικό τους ρόλο και τη θέση τους στη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αφήσουν πίσω τις πιέσεις, το μπούλινγκ και τις προσωπικές ατζέντες, γιατί θα αποκρουστούν από την εποπτεία της FIFA»!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu