Καταγγελίες για αλκοόλ και ναρκωτικά στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ, αξίας 850.000.000 λιρών, έχει καθυστερήσει να παραδοθεί στην ομάδα και ένα δημοσίευμα στο Νησί αποκαλύπτει μία χαώδη κατάσταση στο εργοτάξιο.

Σύμφωνα με το Construction News στην Αγγλία, το νέο γήπεδο της Τότεναμ δεν χτίζεται σ’ ένα αγγελικά πλασμένο περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο Μέσο, επικαλούμενο πηγές από το χώρο των εργασιών αναφέρει στο μεγάλο αφιέρωμα που έχει πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, πως υπάρχουν υπάλληλοι οι οποίοι πίνουν το πρωί αλκοόλ και κάνουν χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των εργασιών!

«Δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιες συνθήκες» φέρεται να λέει ο άνθρωπος που έκανε τις καταγγελίες…

Πέραν του αλκοόλ και των ναρκωτικών, επισημαίνεται ότι η εταιρία που έχε αναλάβει να ολοκληρώσει το έργο δεν έχει καθόλου καλή επικοινωνία με τους εργαζόμενους, και δουλειές που ήταν να γίνουν άμεσα και εύκολα έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως το «παλάτι» των «Σπερς» κοστίζει 850.000.000 λίρες, δεν παραδόθηκε στο σωστό χρόνο, και στην Τότεναμ ευελπιστούν να πατήσουν στο χορτάρι κάποια στιγμή τον Γενάρη.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι από την πλευρά της κατασκευαστικής εταιρίας αρνήθηκαν όσα μετέφερε το Construction News, τονίζοντας πως πραγματοποιούνται τοξικολογικοί έλεγχοι στους υπαλλήλους των εργοταξίων, ώστε να είναι ασφαλείς όταν εργάζονται.

Δεν παρέλειψαν ακόμη να αναφέρουν ότι η συνεργασία τους τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τους διοικούντες την Τότεναμ είναι άριστη, και όλοι μαζί δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μάνος Ναβροζίδης sport24

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...