Καραλής: «Νιώθω υπερβολική χαρά και την απέραντη ευγνωμοσύνη»

Την υπερβολική χαρά που νιώθει για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τόνισε ο Εμμανουήλ Καραλής.Ο ταλαντούχος επικοντιστής ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και υπογράμμισε τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο του ως το Τόκιο.«Είμαι, πλέον, κάτοχος της τέταρτης θέσης σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν, έπειτα […]

Την υπερβολική χαρά που νιώθει για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τόνισε ο Εμμανουήλ Καραλής.
Ο ταλαντούχος επικοντιστής ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και υπογράμμισε τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο του ως το Τόκιο.
«Είμαι, πλέον, κάτοχος της τέταρτης θέσης σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν, έπειτα από τους τραυματισμούς μου και φυσικά την πανδημία, ήταν δύσκολο να φανταστώ κάτι τέτοιο. Μπορείτε να φανταστείτε την υπερβολική χαρά και την απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθω. Έχω την πιο φανταστική ομάδα πίσω μου και τους πιο υποστηρικτικούς οπαδούς. Δεν θα μπορούσα να το είχα καταφέρει χωρίς τη δύναμη και τη θετική ενέργεια που λαμβάνω από όλους σας. Σας ευχαριστώ», έγραψε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί