Κάνουν ό,τι θέλουν! Κατάργησαν με ένα mail τον Δημητρίου από την ΕΠΟ

Σκοπός της ομοσπονδίας, η οποία διοικεί εδώ και αρκετές δεκαετίες το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι η οργάνωση και η ανάπτυξη του. Τουλάχιστον στη θεωρία και στα χαρτιά. Διότι στην πράξη απαξιώνει το άθλημα με κάθε τρόπο.Ο Γιώργος Δημητρίου δεν είναι πλέον προϊστάμενος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, καθώς η σχετική διεύθυνση καταργήθηκε, σύμφωνα με το […]

Σκοπός της ομοσπονδίας, η οποία διοικεί εδώ και αρκετές δεκαετίες το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι η οργάνωση και η ανάπτυξη του. Τουλάχιστον στη θεωρία και στα χαρτιά. Διότι στην πράξη απαξιώνει το άθλημα με κάθε τρόπο.
Ο Γιώργος Δημητρίου δεν είναι πλέον προϊστάμενος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, καθώς η σχετική διεύθυνση καταργήθηκε, σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα το οποίο παρουσιάστηκε.
Παρότι τύγχανε της αναγνώρισης συνολικά, καθώς πολλοί θεωρούσαν ότι είναι ο πλέον αδέκαστος υπάλληλος της Ομοσπονδίας, αφού δεν φοβήθηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με συμφέροντα.
Καθαιρέθηκε, λοιπόν, όχι μέσω ΔΣ, αλλά με ένα… mail του Εκτελεστικού Διευθυντή, Ιάκωβου Φιλιππούση, ο οποίος αποφάσισε να παρουσιάσει νέο οργανόγραμμα, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ σε σχετικό ρεπορτάζ του.
«Όσο κάποιοι συνειδητά συνεχίζουν να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας με την στάση τους στη διατήρηση ενός τοξικού κλίματος, άνευ λόγου και αιτίας, όπου ο καθένας διεκδικεί μονίμως το ρόλο του θύματος, τόσο θα μικραίνει το άθλημα στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων. Το μόνο θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Κανένας άλλος», είχε αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ποιοι, όμως από το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισαν να διώξουν τον Γιώργο Δημητρίου, τοποθετώντας στη θέση του έναν δικηγόρο της Ομοσπονδίας;
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου, ο πρώτος αντιπρόεδρος, Στέργιος Αντωνίου, αλλά και ο ταμίας Κλέαρχος Τζαφέρης. Οι οποίοι σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου επιχείρησαν, παρανόμως, να καταργήσουν, φωτογραφικά για δέκα ομάδες, τη διαδικασία της αδειοδότησης για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Παραβιάζοντας το καταστατικό της ΕΠΟ.
Για ποιο λόγο; Σκοπός είναι το σκανδαλώδες παρασκήνιο, το οποίο στοχεύει να ελέγχει ποιες ομάδες θα μπουν στην Super League 2.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί