Καμπανάκι Γιαννίκη στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μην χάσουμε και την Ευρώπη!»

Τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της ΑΕΚ έκρουσε ο Αργύρης Γιαννίκης. Παρότι δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, τόνισε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό θέτει σε κίνδυνο και την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί. «Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Προσπαθήσατε, τα δώσατε όλα, […]

Τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της ΑΕΚ έκρουσε ο Αργύρης Γιαννίκης. Παρότι δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, τόνισε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό θέτει σε κίνδυνο και την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί.


«Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Προσπαθήσατε, τα δώσατε όλα, αλλά με κάποια λάθη που έγιναν δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Κινδυνεύουμε πλέον να χάσουμε και τη θέση στην Ευρώπη κι αυτό δεν γίνεται να χαθεί», ήταν τα λόγια του στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση, ενώ δεν προχώρησε σε ανάλυση των λαθών τους μέσω βίντεο, όπως έκανε μέχρι πριν τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.


Στο μεταξύ, ανεβάζουν ρυθμούς στα προγράμματά τους οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Πέτρος Μάνταλος. Πιθανώς και την Τετάρτη, μετά το σημερινό ρεπό, να δοκιμάσουν να μπουν στην προπόνηση, κάτι που αν συμβεί θα τους θέσει στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες, ενώ μοιάζει απίθανο να προλάβει και Σέρχιο Αραούχο.

sportfm, ΦΩΤΟ intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί