“Συνεργαζόμαστε άριστα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας . Δεν υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση”, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό (STATUS FM 107.7).
Όπως είπε, “δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση που να εκκρεμεί” και το θέμα βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας. “ Όταν εγκριθεί από το ΣτΕ θα οδεύσει προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να υπογραφεί το τελικό Προεδρικό Διάταγμα. Τότε θα μπορέσει να γκρεμιστεί το υπάρχον γήπεδο και να χτιστεί το καινούργιο”, είπε.
“Για όσους μιλούν για καθυστερήσεις, μπορούν να απευθυνθούν στον μελετητή του ΠΑΟΚ ή στο ΤΕΕ, ρωτώντας εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στη διαδικασία. Θα λάβουν την απάντηση ότι πιο γρήγορα δεν μπορούσε να γίνει. Υπάρχει έντονη βούληση από την κυβέρνηση να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες. Συνεργαζόμαστε άριστα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση”, πρόσθεσε
Για το μετρό είπε ότι “η βασική γραμμή του έργου έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό πάνω από 86%” και “μέσα στο 2023 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί”, ενώ σε ότι αφορά το Flyover επισήμανε ότι ήδη έχει ορισθεί προσωρινός ανάδοχος».
Ο κ. Καλαφάτης επισήμανε ότι “η κυβέρνηση εξαντλεί κάθε περιθώριο που έχει και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη στήριξη της κοινωνίας χωρίς να διακυβεύεται το μέλλον” και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τους τελευταίους μήνες διατέθηκαν 4 δισ ευρώ για να αντιμετωπιστούν, όσο γίνεται, οι ανατιμήσεις σε ενέργεια και καταναλωτικά αγαθά. “Εξαντλούμε όλα τα περιθώρια. Και αυτό δεν το κάνουμε μόνο σε εθνικό επίπεδο. Δεν σταματά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να θέτει το ζήτημα στους Ευρωπαίους ομολόγους του και τα κοινοτικά όργανα υποστηρίζοντας μετ΄επιτάσεως ότι αυτό το πρόβλημα πρέπει ν΄αντιμετωπιστεί πανευρωπαϊκά γιατί αφορά όλους και όχι ξεχωριστά την κάθε κυβέρνηση”, σημείωσε.
Τέλος, υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι στην αγορά για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας θα ενταθούν ακόμη περισσότερο.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο









