Καλύτερη η κατάσταση στα Γιάννινα, προς διεξαγωγή το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

Ο χιονιάς που έχει πλήξει όλη την Ελλάδα δημιούργησε λογικές αμφιβολίες για το αν θα είναι δυνατή η διεξαγωγή του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ανταποκριτής στην πόλη των Ιωαννίνων, Γιάννης Γιαννάκης, οι πιθανότητες να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα το ματς είναι πολλές. […]

Ο χιονιάς που έχει πλήξει όλη την Ελλάδα δημιούργησε λογικές αμφιβολίες για το αν θα είναι δυνατή η διεξαγωγή του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ανταποκριτής στην πόλη των Ιωαννίνων, Γιάννης Γιαννάκης, οι πιθανότητες να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα το ματς είναι πολλές. Η θερμοκρασία στην πόλη της Ηπείρου έχει ήδη ανέβει αρκετά και την Πέμπτη η ΕΜΥ αναφέρει πως θα είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τον καθαρισμό του γηπέδου των Ζωσιμάδων καθιστούν εφικτό να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Άλλωστε και ο αγωνιστικός χώρος είχε την ευκαιρία να «συνέλθει» μετά την αναβολή του αγώνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει την περασμένη Πέμπτη, αλλά και μετά τη μεταφορά του ματς με τον ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα στο Περιστέρι.

ΠΗΓΗ: SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί