Καλλιτεχνική Κολύμβηση: «Ασημένια» πρωταθλήτρια η Ευαγγελία Πλατανιώτη (vid)

Στον υγρό στίβο, η Ελλάδα πανηγυρίζει ένα ακόμη μετάλλιο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να κατακτά τη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, στον τελικό του τεχνικού προγράμματος.


Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πανηγυρίζει μπροστά στην κάμερα για το αργυρό μετάλλιο που μόλις έχει κατακτήσει. Η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτελώντας ένα υψηλής τεχνικής πρόγραμμα πήρε την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Βουδαπέστης, στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο.

Η Πλατανιώτη συγκέντρωσε 89.189 κι έμεινε πίσω μόνο από την Ουκρανή Φιέντινα. Έγινε, έτσι η Τρίτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αύριο, το πρωί θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση στον προκριματικό γύρο.

Στον 1ο τελικό της Α1 στο πόλο, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 11-6 επί της Βουλιαγμένης και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας.

Το ματς ήταν ντέρμπυ στα δύο πρώτα 8λεπτα, 3-3 και 2-2, αλλά στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις μία φορά. Οι ερυθρόλευκοι με καθοριστικά γκολ και σφιχτή άμυνα επικράτησαν 3-1 και 3-0 για το τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γενηδουνιάς με 4. Η σειρά μεταφέρεται στον Πειραιά και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες.

mega/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί