Καλάθης: «Θα είμαστε έτοιμοι για την Σερβία»

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε στο Sport24.gr ότι τόσο η Σερβία όσο και η Γεωργία που θα αντιμετωπίσει η Εθνική είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά η Ελλάδα θα είναι έτοιμη για αυτά τα παιχνίδια.

Η θνική Ανδρών ετοιμάζεται για τους αγώνες με την Σερβία (13/9) και την Γεωργία (16/9) για την 2η φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με τον Νικ Καλάθη να ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα θα είναι έτοιμη όταν χρειαστεί.

«Έχουμε δύο δύσκολους αγώνες μπροστά μας. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Σερβία είναι μία δύσκολη και δυνατή ομάδα. Θα έρθει πανέτοιμη εδώ, αλλά θα είμαστε και εμείς έτοιμοι για αυτή» δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ στο Sport24.gr, για να συμπληρώσει στην συνέχεια αναφερόμενος στον αγώνα με την Σερβία: «Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Είναι δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε πολλά τουρνουά και θα είναι μία καλή μάχη».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι δύο αγώνες συμπίπτουν με την προετοιμασία των συλλόγων ο Καλάθης παραδέχθηκε πως «είναι λίγο περίεργο, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε. Παίζουμε μπάσκετ. Δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε. Μόλις ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα δούμε πώς θα πάει.

Μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βρούμε πατήματα. Αρκετοί από εμάς βρισκόμαστε σε διαφορετική φάση της προετοιμασίας μας με τους συλλόγους μας από κάποιους άλλους. Χρειαζόμαστε μερικά παιχνίδια για να βρεθούμε στο γήπεδο, αλλά και να βρούμε τον ρυθμό μας και θα πάμε από εκεί. Είναι 2 παιχνίδια και ελπίζω να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

sport24

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu