Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Στον “αέρα” όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου

Η κακοκαιρία “Ελπίδα” που πλήττει τη χώρα το τελευταίο 24ωρο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα και στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός λόγω της αδυναμίας του τριφυλλιού να μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας. Ωστόσο, εξαιτίας της γενικότερης δύσκολης κατάστασης, δεν […]

Η κακοκαιρία “Ελπίδα” που πλήττει τη χώρα το τελευταίο 24ωρο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα και στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός λόγω της αδυναμίας του τριφυλλιού να μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας.

Ωστόσο, εξαιτίας της γενικότερης δύσκολης κατάστασης, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή κι άλλων αγώνων του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, στον “αέρα” βρίσκονται κι οι άλλες τρεις αναμετρήσεις, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ , Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να συνεδριάζει την Τρίτη (25/01) για να πάρει την οριστική απόφαση.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί