ΚΑΕ Ολυμπιακός για Πέιν: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του»

Στο πλευρό της οικογένειας και των φίλων του Έντριαν Πέιν είναι οι σκέψεις όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον θάνατο του Αμερικανού σέντερ, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Θυμίζουμε ότι ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ […]

Στο πλευρό της οικογένειας και των φίλων του Έντριαν Πέιν είναι οι σκέψεις όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον θάνατο του Αμερικανού σέντερ, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 31 ετών.


Θυμίζουμε ότι ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.


Φυσικά κάτι τέτοιο, αποτελεί είδηση-σοκ στον χώρο του μπάσκετ, με τους «πράσινους» ήδη να έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και γενικότερα όλο το twitter να πλημυρίζει από μηνύματα συμπαράστασης στους οικείους του.


«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα των τραγικών νέων, σχετικά με τον θάνατο του Έντριεν Πέιν. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψαν χαρακτηριστικά στα social media.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί