Ήττα – σοκ για την ΑΕΚ από τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ

ΗΑΕΚ πίστευε ότι έχει μπει στον ίσιο δρόμο μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να την προσγειώσει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση στο ΟΑΚΑ, με το σουτ του Μπρένερ που απέκρουσε ο Αθανασιάδης στο 9′, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα στο να κυκλοφορήσουν μπάλα και […]


ΗΑΕΚ πίστευε ότι έχει μπει στον ίσιο δρόμο μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να την προσγειώσει.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση στο ΟΑΚΑ, με το σουτ του Μπρένερ που απέκρουσε ο Αθανασιάδης στο 9′, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα στο να κυκλοφορήσουν μπάλα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Προβλήματα που έγιναν μεγαλύτερα στο 33′, όταν ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Κριζμάν (0-1), μετά το μαρκάρισμα του Ινσούα στον Παντελάκη.

Το πρώτο ημίχρονο, με λίγα λόγια, ήταν τέλειο για τους Γιαννιώτες και πολύ κακό για την ΑΕΚ, για την οποία ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου. Η μία από αυτές, ο Μάνταλος, θα μπορούσε να τον δικαιώσει άμεσα αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ που επιχείρησε στο 51′, με την Ένωση να πιέζει για την ισοφάριση.

Για να έρθει αυτή, πέρα από τη βελτίωση των κιτρινόμαυρων όμως, χρειαζόταν και η τύχη και αυτή δεν ήταν με το μέρος τους, αφού στο 64′ είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ολιβέιρα. Από την άλλη, θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω με 0-2 στο 76′ και να τελειώσει εκεί το ματς, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε στο τετ α τετ του Λεό, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δεν το έκανε εκεί, το έκανε τελικά στο 87′, όταν έφυγε στην αντεπίθεση κα αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά τον Αθανασιάδη, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ που από την 11η ανέβηκε στη 10η θέση της Super League 1, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ έπεσε στην 3η και στο -2 από τον Άρη.

newsbeast

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί