Ήττα για τον Ολυμπιακό στην Λειβαδιά

Ότι δεν κατάφεραν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα, πέτυχε ο Λεβαδειακός! Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του εντός των συνόρων (3-2) και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά. Απέτυχαν οι περισσότερες από τις ρεζέρβες των «ερυθρόλευκων» που πήραν την ευκαιρία, επέστρεψε με γκολ […]

Ότι δεν κατάφεραν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα, πέτυχε ο Λεβαδειακός! Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του εντός των συνόρων (3-2) και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.


Απέτυχαν οι περισσότερες από τις ρεζέρβες των «ερυθρόλευκων» που πήραν την ευκαιρία, επέστρεψε με γκολ ο Σεμέδο. Δεν πέρασαν το… τεστ οι Κούντε, Αποστολόπουλος, Μάρκοβιτς, θέλει έξτρα δουλειά για να επανέλθει ο Σεμέδο. Φλύαρος σε πολλές περιπτώσεις ο Ονιεκούρου, που έβγαλε διάθεση, πολύ καλός ο πιτσιρικάς Κίτσος και ο Ρόνι Λόπες. Οι Πολέτο, Νίλι και Νίκας ξεχώρισαν από πλευράς του Λεβαδειακού.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί