Ιστορικό τρεμπλ για την ΑΕΚ!

Μυθική ΑΕΚ τα σήκωσε… όλα στο διάβα της φέτος! Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Σπίτι του Χάντμπολ» για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier, η «Ένωση» επικράτησε 35-32 του ΠΑΟΚ στην παράταση, έκανε το 2-0 στη σειρά και κατέκτησε τον τρίτο της τίτλο τη φετινή σεζόν, μετά από το Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το […]

Μυθική ΑΕΚ τα σήκωσε… όλα στο διάβα της φέτος! Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Σπίτι του Χάντμπολ» για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier, η «Ένωση» επικράτησε 35-32 του ΠΑΟΚ στην παράταση, έκανε το 2-0 στη σειρά και κατέκτησε τον τρίτο της τίτλο τη φετινή σεζόν, μετά από το Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το EHF Challenge Cup, φτάνοντας έτσι σε ένα ιστορικό τρεμπλ!
Αυτό μάλιστα, ήταν το τέταρτο πρωτάθλημά της ιστορίας του τμήματος και ένατος συνολικά τίτλος (3 πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, ένα Ευρωπαϊκό).
Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, όμως στα κρίσιμα παιχνίδια του αγώνα έδειξε χαρακτήρα και από τί μέταλλο είναι φτιαγμένη, φτάνοντας επάξια στον φετινό τίτλο. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ του Στογιάνοβιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί