Ισχυρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Χειρουργείο και έξι μήνες εκτός δράσης ο Ολιβέιρα

Τα νέα από την Πορτογαλία δεν ήταν καθόλου καλά για τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ του Δικεφάλου θα υποβληθεί σε χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο εξαιρετικά άτυχος Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος, επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ως εκ τούτου ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η ζημιά στο γόνατο.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς: «Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες…».

ΠΑΟΚ: «Μείνε δυνατός»

Ο Δικέφαλος με μήνυμα μέσω των social media, έσπευσε να στηρίξει τον Ολιβέιρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζοντας την πεποίθησή πως θα γυρίσει πιο δυνατός. «Μείνε δυνατός και γύρνα δυνατότερος» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον παίκτη.

Ολιβέιρα: «Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»

Προηγουμένως, ο παίκτης είχε στείλει το δικό του μήνυμα εκφράζοντας την λύπη του αλλά και το πείσμα του για να επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τη στήριξη.

«Είμαι πληγωμένος, δεν θα πω ψέματα αλλά αυτή τη στιγμή έχω τη μεγαλύτερη θέληση και συγκέντρωση από τότε που ξεκίνησα την  επαγγελματική μου καριέρα. Πιστεύω ακράδαντα ότι ανάμεσα στις δυσκολίες, μου δίνεται η ευκαιρία και με τη θέληση του Θεού, να επιστρέψω καλύτερος και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δυνατότερος από ποτέ άλλοτε.

Επίσης, θέλω να πω ότι ένιωσα πολύ συγκινημένος από τα μηνύματα αγάπης που έλαβα απ’ όλους εσάς, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των οπαδών και όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος γι’ αυτήν την πρόκληση. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μια τέτοια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ. Θα τα πούμε σύντομα».

Πηγή: thesstoday / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί