Ήρθε ο Μοχαμαντί για την ΑΕΚ-«Χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ»

Πάτησε Ελλάδα ο Μιλάντ Μοχαμαντί. Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ έφτασε λίγο μετά τις επτά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τον υποδέχονται και να τον συνοδεύουν στο ξενοδοχείο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε», τόνισε, ενώ […]

Πάτησε Ελλάδα ο Μιλάντ Μοχαμαντί. Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ έφτασε λίγο μετά τις επτά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τον υποδέχονται και να τον συνοδεύουν στο ξενοδοχείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τους συμπατριώτες του που είναι ήδη στην ομάδα.

«Μιλήσαμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί πριν έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι με δύο αρχηγούς της εθνικής του Ιράν και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους».

Ο Μοχαμαντί αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως είναι η 14η μεταγραφή της ΑΕΚ και πιθανότατα η τελευταία γι αυτή την περίοδο.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί