Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής με Ολυμπιακό

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί η προγραμματισμένη για το Σάββατο αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι κυανόλευκοι είχαν καταθέσει αίτημα αναβολής λόγω αρκετών παικτών που είναι ασθενείς (υπάρχου δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού), ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ δεν το έκανε δεκτό. Η διοργανώτρια αρχή απάντησε στους «κυανόλευκους» ότι δεν […]

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί η προγραμματισμένη για το Σάββατο αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι κυανόλευκοι είχαν καταθέσει αίτημα αναβολής λόγω αρκετών παικτών που είναι ασθενείς (υπάρχου δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού), ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ δεν το έκανε δεκτό. Η διοργανώτρια αρχή απάντησε στους «κυανόλευκους» ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, καθώς σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού για να αναβληθεί ένα παιχνίδι.

Έτσι ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να κατέβει στην Αθήνα, αλλά θα έχει στην αποστολή μόλις οκτώ παίκτες: έξι άνδρες, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας!

SPORTFM, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί