Ινφαντίνο: Το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ

Το καλύτερο Μουντιάλ που έχει γίνει ποτέ, χαρακτήρισε τη διοργάνωση στη Ρωσία ο επικεφαλής της FIFA,

Τζάνι Ινφαντίνο. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η διοργάνωση έχει αλλάξει την εικόνα που έχουν για τη Ρωσία οι άλλες χώρες.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, δήλωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία ήταν το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ και πως άλλαξε την εικόνα που έχουν για τη Ρωσία όλες οι χώρες. Όλοι οι επισκέπτες ανακάλυψαν μία πανέμορφη, φιλόξενη χώρα με σημαντικό πολιτισμό, πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι ένα απίστευτο, καταπληκτικό Μουντιάλ. Από την αρχή του τουρνουά, έχουμε βιώσει απίστευτα συναισθήματα από εδώ που βρισκόμαστε και σε δύο μέρες «κεράσι στην τούρτα» θα είναι ο τελικός. Αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Τώρα μπορώ να πω ξανά ότι είμαι πεπεισμένος πως αυτό είναι το κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα που ενεπλάκη στη διοργάνωση και στις προετοιμασίες για το τουρνουά», δήλωσε ο Τζάνι Ινφαντίνο, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ινφαντίνο ευχαρίστησε ακόμη τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και τη διοργανώτρια αρχή.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα που διασφάλισαν τη βέλτιστη φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του καλύτερου όλων των εποχών. Η καρδιά και το πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι οι εθελοντές, χιλιάδες άνθρωποι που δούλεψαν για τη διοργάνωση του τουρνουά», πρόσθεσε ο ισχυρός άντρας της FIFA.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu