• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ικανοποιημένος ο Ίβιτς με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίμπερετς

Ικανοποιημένος ο Ίβιτς με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίμπερετς

"Τέτοιες νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση", δήλωσε.

Ο Σέρβος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τσεχία ενώ επισήμανε ότι τέτοια αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Αναλυτικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Ήταν λάθος στιγμής, δεν είχαμε σωστές θέσεις αμυντικές και δεχτήκαμε αυτό το γκολ, πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον για να μην συμβεί αυτό ξανά».

Για το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του παρότι δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, τρεις βαθμοί, για αυτό ήρθαμε εδώ. Πήραμε καλό αποτέλεσμα, είναι καλό για την συνέχεια. Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και εμείς θα εκμεταλλευτούμε αυτό το τρίποντο που πήραμε σήμερα και ενώ δεν ήμασταν τόσο καλοί». 

Για το αν υπήρχε κούραση: «Δεν διαφωνώ με εσάς, πιστεύω πως υπήρχε αρκετή κούραση, έχουμε παίκτες που παίζουν πολλά παιχνίδια, ο αντίπαλος είχε πολύ φρεσκάδα και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τις αρρώστιες που έλεγαν… Πιστεύω ότι ήταν πιο φρέσκοι από εμάς, είχαν τα τρεξίματα που δεν είχαμε εμείς στο δεύτερο μέρος».

Για το αν χαμογέλασε η τύχη στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές παίζεις καλά, δημιουργείς και δεν κερδίζεις. Κάποιες άλλες φορές κάνεις λίγες ευκαιρίες και κερδίζεις. Στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη αξία».

Για τα γκολ που πέτυχε ο Αθανασιάδης: «Σίγουρα θα τον βοηθήσουν, ο κάθε επιθετικός που σκοράρει παίρνει αυτοπεποίθηση, ο Κλάους δουλεύει, κάνει μεγάλη προσπάθεια και σήμερα μας έφερε τρεις βαθμούς. Περιμένουμε τα γκολ από τον Στέφανο».

Για τη νίκη της Φιορεντίνα και το ποιες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο στον όμιλο: «Μετά τα επόμενα δυο ματς μπορεί να ξεκαθαρίσει μπορεί και όχι. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Η Φιορεντίνα έχει παίκτες κλάσεις που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια. Δεν μας περιμένει εύκολο έργο, ούτε εκεί, ούτε στην Καραμπάγκ. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και εκεί, όπως ήταν και αυτό».