Η ζάμπλουτη Αλ Ουάχντα καλεί Μάνταλο

Η σχέση τους τις σεζόν που συνευρέθηκαν στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, ατόφια, απόλυτα φιλική, συνύπαρξη αγάπης και εμπιστοσύνης. Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλούσε πάντοτε με υπέροχα λόγια για τον Μάνταλο, θεωρούσε ότι είναι ένας από τους 2-3 πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, τον στήριξε στον τραυματισμό του και γενικά τον είχε πάντα πολύ ψηλά.

Τώρα τον θέλει ξανά δίπλα του στην Αλ Ουάχντα, ομάδα ζάμπλουτη, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Αραβικών Εμιράτων, όπου ο Ισπανός κόουτς συνεχίζει την προπονητική καριέρα του. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι ενήμερος και ότι στα πόδια του έχουν εμφανιστεί χρήματα τα οποία άλλη ομάδα δεν θα του έδινε!

Οι ετήσιες αποδοχές που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Αλ Ουάχντα στον Έλληνα διεθνή μέσο, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ! Το θέμα είναι βέβαια, ποιο θα είναι το ποσό που θα προσφερθεί στην ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει μέσα στο Γενάρη ή ενδεχομένως το καλοκαίρι. Αν πάντως οι Άραβες καταθέσουν μια σοβαρή πρόταση τότε αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Το θέμα είναι να υπάρξει και τέτοια…

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μάνταλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αν παραχωρηθεί, εκτός των χρημάτων που θα βάλει στο ταμείο της, η Ένωση θα εξοικονομήσει και το συμβόλαιό του, το οποίο της κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τη (μειωμένη πλέον) εφορία. Σημαντικά χρήματα για μεταγραφές.

Η ΑΕΚ δεν θα είναι πάντως ανοιχτή σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον παίκτη παρακολούθησε άνθρωπος της Αλ Ουάχντα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα και περιμένει την επίσημη πρόταση, αν τελικά αυτή έλθει.

Από Sport24, Photo credits: Eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •