Η τοποθέτηση της ΑΕΚ για Γκαρσία

Θέση στα δημοσιεύματα που συνδέουν την ομάδα με τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό, Ρούντι Γκαρσία πήρε η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης απάντησαν άμεσα και ξεκαθάρισαν πως παρότι ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εδώ και αρκετές ομάδες, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για… μεγάλες κουβέντες και ονόματα τύπου Γκαρσία, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο… […]

Θέση στα δημοσιεύματα που συνδέουν την ομάδα με τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό, Ρούντι Γκαρσία πήρε η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης απάντησαν άμεσα και ξεκαθάρισαν πως παρότι ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εδώ και αρκετές ομάδες, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για… μεγάλες κουβέντες και ονόματα τύπου Γκαρσία, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο… απότομα τους τόνους για την υπόθεση του 58χρονου προπονητή.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο», αναφέρουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

TO10, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί