«Η σύντροφος του Σεμέδο τον συγχώρησε ξανά»

Η πρόσφατη νέα περιπέτεια του Ρούμπεν Σεμέδο με το νόμο απασχολεί τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα Flash.pt, που ασχολείται με gossip και showbiz, αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού και η σύντροφός του, Ζουβιάνα Περέιρα, είναι και πάλι μαζί. «Η αγάπη έσωσε και πάλι τον Σεμέδο», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. Όπως αναφέρει, ο παίκτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό […]

Η πρόσφατη νέα περιπέτεια του Ρούμπεν Σεμέδο με το νόμο απασχολεί τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα Flash.pt, που ασχολείται με gossip και showbiz, αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού και η σύντροφός του, Ζουβιάνα Περέιρα, είναι και πάλι μαζί.

«Η αγάπη έσωσε και πάλι τον Σεμέδο», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. Όπως αναφέρει, ο παίκτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε λίγη ώρα ελεύθερος, καθώς εκείνη απέσυρε την καταγγελία και αποφάσισε να τον συγχωρέσει.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά ο Σεμέδο έκανε Live στο Instagram δείχνοντας να παίζει Uno με την σύντροφό του, που είναι μαζί του εδώ και περίπου δέκα χρόνια. «Η Ζουβιάνα είχε συγχωρέσει τον Σεμέδο και το καλοκαίρι, όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία για βιασμό ανήλικης και είχε αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία», τονίζεται στο δημοσίευμα.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί