«Η Ρεάλ έχει έτοιμα 500 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για μια νέα εποχή γκαλάκτικος και έχει ήδη ετοιμάσει το ποσό που θα διαθέσει για το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Equipe, οι Μαδριλένοι έχουν «ζεστά» 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε Αγγλία και Γαλλία για την απόκτηση τριών συγκεκριμένων ονομάτων.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να τινάξει τα ταμεία της στον αέρα για να φέρει στη Μαδρίτη τους Εντέν Αζάρ, Πολ Πογκμπά και Κίλιαν Μπαπέ. Ο Βέλγος αποτελεί εδώ και χρόνια στόχο των «Μερένχες», όμως το φετινό καλοκαίρι το ενδιαφέρον φαίνεται θερμότερο από ποτέ.

Όσον αφορά τον Πογκπμά, ο μέσος της Γιουνάιτεντ πριν λίγες ημέρες είχε κρατήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για μεταγραφή στη Ρεάλ, τονίζοντας πως οι «Μπλάνκος» αποτελούν ονειρικό προορισμό. Βέβαια, πρωταρχικός στόχος παραμένει ο Κίλιαν Μπαπέ, με την ίδια εφημερίδα μάλιστα να υποστηρίζει πως η «βασίλισσα» ετοιμάζει πρόταση ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί για τα δικαιώματά του.

Σε όποια περίπτωση πάντως το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται καυτό, με τη Ρεάλ να φαίνεται διατεθειμένη να μεταβάλλει τις ισορροπίες στη μεταγραφική αγορά.

Από to10.gr, ΦΩΤΟ: eurokinissi