Η Παρί Σεν Ζερμέν στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Εμπαπέ για να τον κρατήσει

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένα απ' αυτά που θα κυριαρχήσουν στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι (μαζί με Χάαλαντ, Σαλάχ) με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ήδη εισπράξει τρεις αρνήσεις στις ισάριθμες προτάσεις που έχει καταθέσει για ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.

Ο Εμπαπέ δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ρεάλ, οι δε «μερένγκες» πέρσι το καλοκαίρι προσέφεραν 180 εκατ. στην Παρί για να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Βέβαια οι φήμες οργιάζουν ότι Εμπαπέ και Ρεάλ έχουν δώσει τα χέρια, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζονται σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα ABC ετοιμάζονται να καταθέσουν μία άκρως εντυπωσιακή πρόταση στον Γάλλο επιθετικό.

Η τελευταία τους προσφορά ήταν για πεντατεές συμβόλαιο έναντι 30 εκατ. ετησίως, με τον Εμπαπέ να την απορρίπτει και τις πληροφορίες να τον εμφανίζουν θιγμένο καθώς η πρόταση ήταν μικρότερη από τα 36 εκατ. που παίρνουν οι Νεϊμάρ, Μέσι (συν τα μπόνους).

Βέβαια τα 30 εκατ. είναι πολλά περισσότερα από τα 21 εκατ. (συν 40 εκατ. ως μπόνους καθότι θα έρθει ως ελεύθερος) που του δίνει η Ρεάλ, αλλά η νέα πρόταση είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Για τον πρόεδρο της ΠΣΖ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί η παραμονή του Εμπαπέ είναι ζήτημα… τιμής κι έτσι ετοιμάζεται να δώσει στον Εμπαπέ 40 εκατ. το χρόνο, αλλά για διετές συμβόλαιο με τη λογική ότι μετά τη διετία θα είναι ελεύθερος να πάει στη Μαδρίτη.

Ο Κελαϊφί θέλει τον Εμπαπέ στην ομάδα και εν όψει Μουντιάλ (το φιλοξενεί το Κατάρ που ουσιαστικά είναι ο ιδιοκτήτης της Παρί) ωστόσο οι πληροφορίες από τη Ρεάλ είναι καθησυχαστικές (όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα της ABC) καθώς ο Εμπαπέ έχει ως προτεραιότητα να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο και όχι τα λεφτά.

(Protothema – φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί