Η νέα ομάδα του Βέρνμπλουμ πιθανόν να είναι… η παλιά του

Τον περασμένο Μάιο ο Πόντους Βέρνμπλουμ, με το τέλος του συμβολαίου του, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναζητώντας μια νέα ομάδα και μια νέα χώρα,

«σε καλύτερες συνθήκες για την οικογένεια», όπως έλεγε, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Έκτοτε, έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, που του πρόσφερε ένα «βασιλικό» συμβόλαιο που άγγιζε τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο, προτάθηκε και εξετάστηκε από τη Γαλατασαράι, η οποία δεν έδινε ούτε τα μισά χρήματα για τον 32χρονο Σουηδό, την ίδια ώρα που η πόρτα της Γκέτεμποργκ ήταν ανοικτή στο ακραίο σενάριο της επιστροφής του στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε να παίζει μπάλα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκοψε κάθε συζήτηση για τον Βέρνμπλουμ, «που δεν ήταν και δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ», την ίδια ώρα που στη Ρωσία το πρακτορείο «Federal News Agency» μετέδιδε την είδηση περί νέας πρότασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές μέσα από τη ρωσική ομάδα, αναφέρει πως η ΤΣΣΚΑ είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με τον 32χρονο Σουηδό μέσο, «αν αυτός συμφωνήσει στους προτεινόμενους όρους». Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της ομάδας του «κόκκινου στρατού» ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Ποσό το οποίο σύμφωνα με τους Ρώσους είναι μεγαλύτερο ακόμη και από την προσφορά του ΠΑΟΚ, καθώς στην Ελλάδα η φορολογία ανέρχεται στο 42%.

Η ΤΣΣΚΑ η οποία ουδέποτε θέλησε να αποχωριστεί τον Σουηδό, γι’ αυτό και είχε καταθέσει πρόταση από τον Μάιο, είναι έτοιμη να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τον Βέρνμπλουμ, εάν κι εφόσον ο Σουηδός πει «ναι» στην αρχική πρόταση.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu