Η μυστική δίαιτα του Κριστιάνο Ρονάλντο για να κάψει θερμίδες – Ποιο βασικό συστατικό χρησιμοποιεί

Ένας σεφ που μαγείρευε για τον Πορτογάλο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία έδωσε λεπτομέρειες για το μενού που ετοίμασε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


Δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της μυστικής δίαιτας που απολάμβανε ο CR7 κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία.

«Χρησιμοποιώ βιολογικά και φυσικά τρόφιμα»

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Mirror», ο Ιταλός σεφ Τζιόρτζιο Μπαρόνε, ειδικός στη μαγειρική για διάσημους ποδοσφαιριστές, μίλησε για τα γεύματα που ετοίμασε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν έπαιζε στη Γιουβέντους και έγινε ο σεφ του.«Δεν υπάρχουν ακριβά τρόφιμα. Χρησιμοποιώ βιολογικά και φυσικά τρόφιμα: ψάρι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αυγά, αβοκάντο, λάδι καρύδας και μαύρο ρύζι. Πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου σαν να φροντίζεις μια Ferrari» είπε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπαρόνε κράτησε την επαφή των σακχάρων, των λιπών και των υδατανθράκων στο ελάχιστο όσο ήταν υπεύθυνος για το μαγείρεμα του Cristiano, της συντρόφου του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και των παιδιών.

«Μαγειρεύω με λάδι καρύδας»

Στο πρόγραμμα πρωτεϊνικών γευμάτων που πρότεινε ο Ιταλός σεφ, τα θαλασσινά (γαρίδες και χταπόδι) ήταν ζωτικό μέρος του μενού που επέλεξε ο παίκτης, καθώς και άπαχα κρέατα όπως μοσχάρι, προστιθέμενα σε δημητριακά ολικής αλέσεως (μαύρο ρύζι) και σαλάτες.

«Μαγειρεύω με λάδι καρύδας. Είναι επίσης σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό», είπε ο Μπαρόνε για το λάδι που είναι βασικό συστατικό για την καύση θερμίδων.«Φυσικά, όλα συνδυάζονται με σκληρή προπόνηση.

Αλλά η ξεκούραση είναι εξίσου απαραίτητη με την προπόνηση και τη διατροφή, ακόμη και το απόγευμα. Και φάτε νωρίς το βράδυ», πρόσθεσε ο σεφ που εργαζόταν για τον νυν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί