Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «μετακομίζει» στο Βελιγράδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:


«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 24 Οκτωβρίου, οι μέτοχοι της Euroleague Commercial Assets συμφώνησαν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξει όλους τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της στο Aleksandar Nikolic Hall στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι.

Η Μακάμπι θα παίξει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα εκεί με την Μπάγερν Μονάχου στις 9 Νοεμβρίου. Η συνάντηση της Μακάμπι στον 6ο γύρο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 2 Νοεμβρίου, έχει ανασταλεί και θα διεξαχθεί αργότερα.

Αυτή η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη την αδύνατη φύση της φιλοξενίας αγώνων στο Τελ Αβίβ λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια που προέρχονται από τη συνεχιζόμενη ένοπλη σύγκρουση στην περιοχή.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει λάβει την υποστήριξη του Δήμου Βελιγραδίου και της Σερβικής Κυβέρνησης και θα συμμετάσχει σε συνομιλίες για τον σχεδιασμό των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας που προστατεύουν την ακεραιότητα όλων των ατόμων, κάτι που παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα για την Euroleague Basketball και τους συλλόγους της. Τα εν λόγω μέτρα ασφαλείας θα παρουσιαστούν στα γραφεία της Euroleague Basketball και στις υπόλοιπες ομάδες για έλεγχο.

Η Euroleague Basketball (EB) ζήτησε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ να παρουσιάσει μια εναλλακτική αρένα που βρίσκεται εκτός Ισραήλ για να φιλοξενήσει τους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες της BKT EuroCup.

Η EB θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, μένοντας σε επαφή με όλα τα συνδεδεμένα μέρη και θα ανακοινώσει τυχόν τροποποιήσεις σχετικά με τις παραπάνω αποφάσεις εάν χρειαστεί».

FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί