Μία θέση που πρέπει να καλυφθεί είναι αυτή του σέντερ, με παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Ζακ Όγκαστ μοιάζει η ιδανική επιλογή, καθώς και καλός παίκτης είναι και τον Παναθηναϊκό γνωρίζει, αλλά και ελληνικό διαβατήριο διαθέτει. Κάτι, που θα δώσει την δυνατότητα στο “τριφύλλι” να αποκτήσει έναν ακόμη ξένο παίκτη στη περιφέρεια.
Οι απαιτήσεις, όμως, του Ζακ Ογκαστ δεν είναι συμβατές με τα λεφτά που θέλει και μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκoς. Οι “πράσινοι” το παλεύουν, αλλά δεν είναι κι εύκολο να τα καταφέρουν.
Από κει και πέρα, αν δεν καθίσει του Όγκαστ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και πρωταθλητής πρόσφατα με την Μπασκόνια, Μάικλ Έρικ, είναι ένας παίκτης που θα δουν με σοβαρότητα. Δεν ικανοποιεί στο έπακρο, αλλά και οι λύσεις στους ψηλούς στα λεφτά που δίνει ο Παναθηναϊκός, δεν είναι πολλές.
Οι περισσότερες μάλιστα είναι στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, απλά πολλοί παίκτες από αυτούς δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Όπως οι Κένι Γούτεν και Ρέι Σπάλντινγκ, που ήθελε να φέρει πέρυσι στο ΟΑΚΑ ο Ρικ Πιτίνο.
Είναι καλοί παίκτες, αλλά ξέρουν μόνο το μπάσκετ της Αμερικής και όχι της Ευρώπης.
Εν είδει φημολογίας ακούστηκε και το όνομα του Κώστα Κουφού, αλλά δεν έχει τύχη. Το κασέ του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, που δεν μπορεί με τίποτα να πλησιάσει ο Παναθηναϊκoς.
Πάντως, το όνομα του Κουφού δεν ακούγεται για κάποια ομάδα και αυτό προκαλεί απορία, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και με πολλά χρόνια στο ΝΒΑ.
Από Sportdog, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Θαύμα της Ερήμου”: Ο σιδηρόδρομος στη Σαουδική Αραβία που θα κοστίσει 7 δις! vid
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν, vid
- Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρες του Ινδο-Ειρηνικού
- Σάλος στη Σουηδία: Δεν απελαύνει μετανάστη βιαστή γιατί το έγκλημα «δεν διήρκεσε αρκετά»!
- Βαρεθήκατε να κάνετε συνέχεια τις μπανάνες μπανανόψωμο; Πώς θα τις κρατήσετε φρέσκες για 15 μέρες!
- Βραζιλία: Μέλισσες τσίμπησαν μέχρι θανάτου πατέρα και κόρη όταν το φορτηγό έπεσε σε κυψέλη μελισσών
- O πατέρας της 12χρονης Λόλα που βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από Αλγερινή «πέθανε από θλίψη»
- Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του
- ΗΠΑ: Μητέρα έσωσε 22 παιδιά από σχολικό λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια στην αγορά









