Η Ιταλία ισοπέδωσε τους Τούρκους στην πρεμιέρα του Euro – Όλα τα στιγμιότυπα – BINTEO

Πρεμιέρα έκανε το Euro 2021 με τα αποτελέσματα, σήμερα (11/06),

να χαρακτηρίζονται μάλλον αναμενόμενα αφού η Ιταλία επικράτησε με 3-0 της Τουρκίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και του α’ ομίλου, που έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Υποσχέσεις για τη συνέχεια του Euro 2021 άφησε η Ιταλία αφού με τρία γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση κόντρα στην Τουρκία, η οποία αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος.

Συγκεκριμένα, η πρωτοβούλια των κινήσεων ανήκε στην Ιταλία από την αρχή της αναμέτρησης που παρά το ότι το πρώτο μέρος δεν είχε κάποιο γκολ, η «Σκουάντρα Ατζούρα» είχε 14 τελικές προσπάθειες.

Όλα, όμως, άλλαξαν στο δεύτερο μέρος του ματς και ο δρόμος προς τη νίκη άνοιξε με το αυτογκόλ του Ντεμιράλ στο 63ο λεπτό.

Στη συνέχεια, στο 66ο λεπτό, δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Ιμόμπιλε, αφού ο Σπινατσόλα έκανε το σουτ, ο Τσακίρ απέκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο πρώτος διαμόρφωσε το 0-2.

Τη δική του υπογραφή στο ματς έβαλε, στο 79ο λεπτό, και ο Ινσίνιε ο οποίος «έγραψε» το τελικό 0-3, με πλασέ αφού εκμεταλλεύτηκε μια λανθασμένη πάσα του Τσακίρ.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί