«Η Γιουβέντους μπορεί να δημιουργήσει ένα δίδυμο κορυφαίων αριστερών μπακ με Πελεγκρίνι και Τσιμίκα»

Η δεύτερη χρονιά του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι εξαιρετική, με τον Έλληνα αμυντικό να μετρά έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές ως τώρα.Αυτά φαίνεται πως βλέπουν στη Γιουβέντους, με ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως οι «μπιανκονέρι» θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, δαπανώντας μέχρι και 13 εκατομμύρια ευρώ για να […]

Η δεύτερη χρονιά του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι εξαιρετική, με τον Έλληνα αμυντικό να μετρά έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές ως τώρα.
Αυτά φαίνεται πως βλέπουν στη Γιουβέντους, με ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως οι «μπιανκονέρι» θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, δαπανώντας μέχρι και 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν – όσα είχαν δώσει και οι “reds” στον Ολυμπιακό το 2020.
Η ιστοσελίδα Juve Dipendenza ανέφερε πως «όσες φορές κλήθηκε ο Τσιμίκας να καλύψει τον Ρόμπερτσον, ήταν καθοριστικός, όπως έδειξε και το βελούδινο αριστερό του.
Το ότι είναι αναπληρωματικός στη Λίβερπουλ δεν σημαίνει ότι είναι… δεύτερης διαλογής και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα δίδυμο κορυφαίων αριστερών μπακ μαζί με τον Λούκα Πελεγκρίνι».
Σημειώνεται πως ο προαναφερθείς Ιταλός έχει αρχίσει να ξεπερνά τον έμπειρο Άλεξ Σάντρο στην… ιεραρχία, την ώρα πάντως που το όνομα του Λούκας Κλόστερμαν της Λειψίας ακούγεται κι αυτό.

SPORTFM, PHOTO INTIME

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί