• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Ευρωλίγκα δεν έλαβε στοιχεί από τον Δ.Γιαννακόπουλο για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας – Σε εξέλιξη η άλλη έρευνα

Η Ευρωλίγκα δεν έλαβε στοιχεί από τον Δ.Γιαννακόπουλο για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας – Σε εξέλιξη η άλλη έρευνα

Ο ανεξάρτητος δικαστής της Ευρωλίγκας αποφάσισε να βάλει στο συρτάρι την υπόθεση περί δωροδοκίας των διαιτητών στο ντέρμπι «αιωνίων» της διοργάνωσης, καθώς δεν τέθηκαν υπόψη του συγκεκριμένα στοιχεία.

 

Σύμφωνα με το Eurohoops, η έρευνα σταματά εδώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο δικαστής αποφάσισε να μην μπει στην ουσία της εξέτασής της, καθώς δεν έλαβε αδιάσειστα στοιχεία για τις σχετικές καταγγελίες.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει σχετική καταγγελία στην Ευρωλίγκα ζητώντας την επαναφορά των ποινών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αποβολή του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση, ενώ είχε προχωρήσει και σε μήνυση στα ελληνικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε απαντήσει με επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου και μήνυση κάνοντας λόγο για παραποίηση της αλήθειας.

Πάντως σε εξέλιξη παραμένει από την Ευρωλίγκα η έρευνα για όσα ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα πως τους κατηγόρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για στοιχηματισμό 20.000 ευρώ των δύο εκ των τριών πάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Από SportFm