Η Εθνική Ελλάδας θα παίξει φιλικό με την Νέα Ζηλανδία

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής

Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους θα δώσουν οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Νέας Ζηλανδίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην OPAP Arena. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα έχει φιλικό χαρακτήρα, εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για τον τελευταίο αγώνα της στα European Qualifiers εναντίον της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου στην OPAP Arena.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει ομάδα της Ωκεανίας ύστερα από 43 χρόνια (11/11/1980, Ελλάδα-Αυστραλία 3-3, «Απόστολος Νικολαΐδης»), καθώς η Αυστραλία δεν ανήκει πλέον στη συγκεκριμένη συνομοσπονδία και από το 2006 αγωνίζεται στην ασιατική ζώνη.

Ελλάδα και Αυστραλία έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές, όλες σε φιλικά παιχνίδια, αμφότερες μετρούν από 4 νίκες, με 3 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 7 Ιουνίου 2016 στο Etihad Stadium της Μελβούρνης, όπου η Εθνική είχε επικρατήσει με 2-1 χάρη στα γκολ του Μήτρογλου στο 8ο λεπτό και του Μανιάτη στο 20ό με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Ο Σάνσμπορι μείωσε στο 58ο λεπτό για την Αυστραλία. Τρεις ημέρες πριν η Αυστραλία νίκησε 1-0 την Εθνική Ομάδα στο Σίδνεϊ με σουτ του Λέκι στο 90ό λεπτό.

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί