Η διαιτησία θέλει την Ελλάδα βυθισμένη στην 20η θέση – ΒΙΝΤΕΟ

Όλα στραβά πήγαν για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Αρσεναλ, με τους Πειραιώτες να γνωρίζουν την ήττα με 3-1 από τους Λονδρέζους.

Οι Ερυθρόλευκοι, στο πρώτο παιχνίδι με τους Κανονιέρηδες για τη φάση των «16» του Europa League, αναγκάστηκαν να παίξουν με τον Εμβιλά ως στόπερ, αφού ο Μπα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής, είχαν τον Ζοσέ Σα σε ΑΚΟΜΑ μία κακή βραδιά, αλλά και κόντρα τη διαιτησία, με τον Σίμπερτ στο 80’ να μετράει το 2-1 της Αρσεναλ, παρότι υπήρχε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ πάνω στον Εμβιλά.

Οι ελπίδες πλέον είναι ελάχιστες αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να το κάνει όπως με την Μίλαν που χρειαζόταν 3-1 για να προκριθεί, σκορ που θα του δώσει ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι στην παράταση απέναντι σε μία Άρσεναλ που στην άμυνα έχει τρικυμία.

Αν και κακός ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς στο 1-1, αλλά οι διαιτητές αποφάσισαν να κατοχυρώσουν το ξεκάθαρο γκολ-φάουλ στο 1-2 με αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” να μην μπορούν να δώσουν και άλλους πόντους στην Ελλάδα στην μάχη που δίνει η χώρα μας στη βαθμολογία της UEFA.

Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σλάβια Πράγας με την Ρέιντζερς (1-1), η Τσεχία πέρασε τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κροατία. Ανέβηκε δύο θέσεις και πλέον η χώρα μας βρίσκεται στην 20η θέση.

Το μόνο θετικό είναι πως από τη 18η θέση έως την 28η θέση δεν αλλάζει κάτι στις ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί