Ο διαιτητής Χόρχε Βαλενθουέλα από τη Βενεζουέλα διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση Βραζιλία-Αργεντινή για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (Ζώνη Λ. Αμερικής).
Αυτό συνέβη μετά την έφοδο της Αστυνομίας και των υγειονομικών αρχών της Βραζιλίας στον αγωνιστικό χώρο της «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάολο στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου να συλλάβουν τέσσερις παίκτες των Αργεντινών (Τζιοβάνι λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μπουενδία, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Κριστιάν Ρομέρο) οι οποίοι (όπως υποστηρίζουν) δεν τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών ερχόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγάλο ματς διεκόπη οριστικά!
Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της CONMEBOL, «… ο διαιτητής κι ο παρατηρητής αγώνα θα υποβάλουν την έκθεσή τους στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA, η οποία θα καθορίσει τα επόμενα βήματα. Αυτές οι διαδικασίες διέπονται αυστηρά από τους ισχύοντες κανονισμούς. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μία διοργάνωση της FIFA. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση και την εφαρμογή υπόκεινται στην απόλυτη εξουσία αυτού του οργανισμού».
Η υγειονομική τρομοκρατία λοιπόν έκανε την εμφάνισή της στο ποδόσφαιρο και η χούντα συστήθηκε σε όλον τον πλανήτη: Οι δυνάμεις ασφαλείας θα συλλαμβάνουν τους πάντες, όταν δεν συμμορφώνονται με τις υγειονομικές υποδείξεις! Τι και αν τα εμβόλια, λέγεται, πως προκαλούν δεκάδες χιλιάδες θανάτους που δεν καταγράφονται;;;
Δείτε βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ: Ελεύθεροι με όρους μετά τις απολογίες τους οι 7 από τους 22 κατηγορουμένους
- Σε 24 προσλήψεις προχωρά το Πυροσβεστικό Σώμα – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- «Καμπανάκι» από ΟΦΑΕ: Η κρίση στα καύσιμα απειλεί άμεσα τις μεταφορές – Ζητούνται άμεσα μέτρα
- Ο Ρούμπιο μίλησε για το Ιράν και προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Ουκρανία
- Κ. Τσιάρας από τη Λέσβο: Προτεραιότητα η ανάσχεση του αφθώδους πυρετού και η στήριξη της κτηνοτροφίας
- Με έγκριση Δένδια ιδρύεται γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής μετάβασης αφυπηρετούντων στελεχών ΕΔ
- Ξεπέρασαν τους 300 οι τραυματίες Αμερικανοί στρατιωτικοί στον πόλεμο με το Ιράν
- Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Επιτροπής επλήγη από κυβερνοεπίθεση στις 24 Μαρτίου
- Η Ρωσία θα απαγορεύσει τις εξαγωγές βενζίνης από την 1η Απριλίου για να συγκρατήσει τις τιμές
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους 2 μασέρ μετά από την καταγγελία 19χρονου πελάτη









